Вітання міського голови Дрогобича Тараса Кучми з Міжнародним днем театру

0:00 27 Березня 2017

Шановні театральні діячі та працівники театру!

Від щирого серця вітаю вас із Міжнародним днем театру — прекрасним святом, яке об’єднує не лише всіх театральних працівників, але й численних прихильників цього дивовижного мистецтва.

Театр завжди мав величезний вплив на суспільство, виконуючи роль морального й естетичного вихователя, залишаючись невичерпним джерелом доброти, оптимізму та духовності. Сьогодні дрогобицькі служителі муз достойно продовжують славні традиції попередників — талановитих режисерів, акторів, драматургів. Своєю невтомною працею та вагомими досягненнями ви збагачуєте культурну скарбницю нашого народу та дрогобицької громади, примножуєте славу рідного міста, даруєте людям щастя зустрічей з прекрасним.

Дрогобицький театр — це справжнє багатство та неповторне обличчя української духовності.

Прийміть щиру подяку за ті добрі думки й почуття, які ви своєю творчістю пробуджуєте у людях, за те, що театр продовжує радувати і захоплювати майстерністю акторів, дивовижною атмосферою творчості.

Щиро бажаю вам натхнення, благодатного розвитку таланту, втілення творчих задумів для плідної і успішної праці на ниві мистецтва, а також незмінних глядацьких симпатій!

З повагою міський голова     Дрогобича Тарас Кучма

Перейти до вмісту