«Перерваний політ» збирає аншлаги

Наша газета вже писала про те, що у Львівському академічному обласному музично-драматичному театрі ім.. Юрія Дрогобича з успіхом іде вистава «Перерваний політ» за п’єсою тернопільських авторів – журналістки «Вільного життя плюс» Лілі Костишин та редактора часопису «Літературний Тернопіль» Богдана Мельничука. Друкували ми і  рецензію  заслуженого журналіста України Галини Садовської на цей спектакль після його показу в Тернополі.

         І ось нові відгуки після гастролей колективу з Дрогобича, що відбулись у два тури: вересневий – на Одещині, Кіровоградщині, Миколаївщині й Вінниччині та жовтневий – на Житомирщині й Хмельниччині. Хоча репертуар на ці тури був різним, в обох представили «Перерваний політ». Усюди він збирав аншлаги. Як написала преса Ізмаїла, успіх забезпечили емоційна і «душевна гра акторів, продумані, глибокі діалоги, які актори вимовляли ніби до себе, монологи східної філософії, яка вчить розуміти, що найважливіше для людини – це любов до близьких, спілкування з ближнім, родина. «Перерваний політ» – квінтесенція помилок та надій, оскільки мрії можуть і не втілитись у життя, якщо не зробити правильний  вибір.

         Сучасна драма, яку вперше побачили глядачі Ізмаїлу, сподобалася їм. Після кульмінаційної сцени зал аплодував стоячи. Звичайна історія любові двох молодих людей, які стикаються з нерозумінням і навіть перешкодою, завершилася трагічно. Автори п’єси відобразили сучасних Ромео і Джельєтту, а талановиті актори вдало показали  це на сцені”.

         «Кохання, що ступило на небеса», – так найменувала рецензію на виставу інша ізмаїльська газета. Спектаклю також аплодували при повних залах у Шепетівці, Жмеринці, Кам’янці-Подільському й інших містах.

  Ольга ВОЛИНСЬКА

«Вільне життя плюс» від 27.10.2017 р., м. Тернопіль